Έχετε ερωτήσεις;

Παρακαλούμε διαβάστε τις ερωτήσεις και αν δεν μπορείτε να βρείτε την απάντησή σας, παρακαλούμε στείλτε μας την ερώτησή σας, θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

F.A.Qs

Παρέχετε εγγύηση για τον εξοπλισμό και τα εξαρτήματα που παραγγέλλονται από την εταιρεία σας;
Ναι. Προσφέρουμε εγγύηση 12 μηνών για τα νέα μηχανήματα εφόσον έχουν τηρηθεί οι προβλεπόμενοι όροι λειτουργίας και 90 ημέρες για τα εξαρτήματα που έχουν παραγγελθεί από την εταιρεία μας και έχουν τοποθετηθεί από εμάς.
Ανησυχώ για την εξυπηρέτηση μου μετά την αγορά ενός μηχανήματος. Η εταιρεία Kyriakopoulos Services μου παρέχει κάποια εχέγγυα σε ότι αφορά την αποτελεσματική μου εξυπηρέτηση;

Ναι. Η εταιρεία Kyriakopoulos Services ενδιαφέρεται για την ικανοποίηση του κάθε πελάτη, γι’ αυτό και προτείνει τη συντήρηση μέσω ραντεβού ή μέσω ετήσιας σύμβασης για τη μελέτη της κατάστασης του μηχανήματος που έχει αγοραστεί μέσω των συνεργαζόμενων εταιρειών μας.

Η πώληση των μηχανημάτων αφορά μόνο επιχειρήσεις ή και ιδιώτες;
Η εταιρεία Kyriakopoulos Services προμηθεύει με εξοπλισμό αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής εγκαταστάσεις χονδρικής πώλησης ειδών, καταστήματα λιανικής πώλησης, εργοστάσια αλλά και καταστήματα τύπου super market.
Το προσωπικό σας είναι εξειδικευμένο;

Όλοι οι τεχνικοί της εταιρείας Kyriakopoulos Services είναι πλήρως εκπαιδευμένοι για την κάλυψη των αναγκών του εκάστοτε service που μπορεί να προκύψει σε μία μονάδα παραγωγής. Σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί να κληθεί και περισσότερο εξειδικευμένη ειδικότητα που να καλύψει τυχόν βλάβη όπως για παράδειγμα σε περίπτωση βλάβης ηλεκτρολογικής.

mixanimata-salva-fournoi  ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ svg xml  3Csvg 20xmlns 3D http 3A 2F 2Fwww
mixanimata-salva-fournoi  ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ svg xml  3Csvg 20xmlns 3D http 3A 2F 2Fwww

Φόρμα Επικοινωνίας

    0/5 (0 Reviews)